Acasă » Anunturi » ANUNT IMPORTANT! LUNI 7 FEBRUARIE vă rugăm să scoateți în fața porții dvs. AMBALAJELE DIN STICLĂ pentru a fi ridicate și RECICLATE de către firma de salubrizare GIREXIM UNIVERSAL S.A.

ANUNT IMPORTANT! LUNI 7 FEBRUARIE vă rugăm să scoateți în fața porții dvs. AMBALAJELE DIN STICLĂ pentru a fi ridicate și RECICLATE de către firma de salubrizare GIREXIM UNIVERSAL S.A.

ANUNT IMPORTANT! LUNI 7 FEBRUARIE vă rugăm să scoateți în fața porții dvs. AMBALAJELE DIN STICLĂ pentru a fi ridicate și RECICLATE de către firma de salubrizare GIREXIM UNIVERSAL S.A.


Vă mulțumim pentru că ajutați mediul înconjurător prin colectarea selectivă și reciclarea deșeurilor din gospodăria dumneavoastră.
➡️ Ce deșeuri de sticlă se pot recicla:- ambalaje din sticlă de la băuturi răcoritoare, alcoolice, apă;- borcane din sticlă (fără capac) clătite în prealabil, fără resturi alimentare;- ambalaje din sticlă pentru parfum sau produse cosmetice;- pahare, carafe pentru apă, farfurii, căni din sticlă, fără cioburi care să rănească operatorii;- sticle pentru lapte, lapte bătut și iaurt, clătite în prealabil, fără urme de grăsimi, fără capace metalice.


⚠️ Ce deșeuri de sticlă #NU se pot recicla?- geamuri și oglinzi, parbrize, ghivece din ceramică, sticlă termorezistentă, becuri și lămpi;- ambalaje de sticlă care au conținut substanțe periculoase;- deșeuri combinate din sticlă și metal sau plastic, care nu se pot separa.Așadar, pentru mâine, vă rog să vă pregătiți și deșeurile menajere, și deșeurile din sticlă, astfel încât angajații Girexim să le poată colecta.


➡️ De ce e bine să colectăm?Pentru că, în primul rând, e un semn minor prin care putem să mulțumim naturii pentru tot ce ne-a oferit gratuit. Apoi:• e un gest care arată un comportament responsabil;• contribuim la conservarea resurselor naturale și reducem gradul de poluare;• sănătatea publică este îmbunătățită;• protejăm mediul înconjurător.
Sunt doar câteva dintre motivele pentru care ar trebui să începem să dăm o mai mare atenție colectării deșeurilor selective.


Lasă un comentariu

Modificare Dimensiune Font