Acasă » Anunturi » Program Ridicare Gunoi sat BELCESTI, Belcesti

Program Ridicare Gunoi sat BELCESTI, Belcesti


3 comentarii

 1. Bună ziua!
  Astăzi, vineri – 27.09.2019, este , conform afişului dvs. aplicat în zonă , ziua de colectare a deşeurilor în satul Belceşti.Vă rog, să îmi spuneți care este ora de ridicare a acestor deşeuri, deoarece nici până la această oră – ora 17:00- operațiunea nu a fost realizată, pubelele fiind încă în fața porților gospodăriilor individuale.
  De asemenea, numărul de contact al firmei
  dvs., care apare pe net, nu este valid.
  Cu respect,
  Cristiana

 2. Buna ziua, In Sat Belcesti colectarea deseurilor se face in fiecare zi de vineri in intervalul orar 08-16. In cazul in care nu se poate face accesul cu masina de gunoi pe drumul arondat proprietatii dvs din motivul ca e ingust sau e un fundac aveti obligatia sa duceti pubela la cel mai apropiat drum de unde vi se v-a ridica gunoiul menajer.

  Va multumim!

 3. Bună ziua!
  Vă rugăm respectuos, întrucât drumul din spatele şcolii de centru (dinspre biserica Văleni spre dispensar) permite trecerea maşinilor mari şi nu este un fundac, să solicitați personalului de salubritate intrarea pentru colectarea gunoiului.În cazul în care liberul acces al personalului de salubritate este restricționat de maşini proprietate personală sau utilaje lăsate pe calea de acces, vă rugăm să apelați şi să insistați pe lângă respectivii concetățeni să lase liberă trecerea, cel puțin în ziua de vineri.
  Mulțumim!
  Cu respect,
  Cristiana

Lasă un comentariu

Modificare Dimensiune Font